Praktijk

Algemeen

PraktijkvoorNeurologie is gevestigd in het Gezondheid Centrum Prinsenhof aan de Eykmanlaan te Utrecht. Het Gezondheid Centrum Prinsenhof is een centrum, waar samenwerking centraal staat met o.a. huisartsen, fysiotherapie, apotheek, laboratorium en diverse paramedici.

Onze praktijk biedt een breed spectrum aan behandelingsmogelijkheden voor chronische neurologische aandoeningen met medicijnen, lifestyle adviezen en een mental coach traject.

 

Het neurologisch consult

Wij hebben speciale aandacht voor chronische neurologische aandoeningen en gekeken moet worden naar het totale mensbeeld. Lichamelijke klachten kunnen mede veroorzaakt worden door mentale oorzaken en worden functionele klachten genoemd. Er is een noodzaak om aandacht te hebben voor lichaam en geest. Dat betekent, dat er voor het eerste consult een uur uitgetrokken wordt en voor een controle afspraak een half uur.

Tijdens het consult heb je ruim de tijd om te vertellen wat er aan de hand is en kenbaar te maken wat je van ons verwacht. Op basis van deze gesprekken en een uitgebreid neurologisch onderzoek stellen wij een diagnose en heb je de keuze uit een aantal behandel opties.

 

Verwijzing en kosten

Naar ons kun je verwezen worden door je huisarts, bedrijfsarts of medisch specialist met een chronische neurologische aandoening of voor een second opinion.

Onze consulten, behandeling en begeleiding worden door je zorgverzekeraar vergoed en valt onder je basis zorg.

Een CBR rijgeschiktheid keuring voor een gezondheidsverklaring en voor een rijbewijs vordering hanteren wij de prijzen bepaald door de Nederlandse Zorg Autoriteit (NZA).