TELEFOON 030-2333937

Neurologie

Hoofdpijn

Hoofdpijn kan zo hevig zijn en zo vaak aanwezig dat ze de kwaliteit van leven aantast. Hoofdpijn kan een zware wissel trekken op het werk, school, opleiding, sociale contacten en relaties. In deze gevallen is het belangrijk om te ontdekken om welke vorm van hoofdpijn het gaat en wat de beste mogelijkheid is om de hoofdpijn te behandelen.

PraktijkvoorNeurologie is een gecertificeerd hoofdpijncentrum aangesloten bij de Vereniging Nederlandse Hoofdpijn Centra (VNHC). Wij analyseren uw klachten, mede op basis van een door u bij te houden hoofdpijndagboek en een uitgebreid neurologisch onderzoek.

Wanneer uw (chronische) hoofdpijn met de gebruikelijke therapie tot nu toe niet te verhelpen was, is een andere behandeling gewenst. Deze kan ondermeer bestaan uit: nieuwe anti-hoofdpijn medicatie, botuline toxine behandeling, specifiek op hoofdpijn gerichte manuele- of fysiotherapie, stress management en ontspanningsoefeningen. Cognitieve gedragstraining door een psycholoog behoort tot de mogelijkheden.

Nieuws

Op dit moment is er geen nieuws